Ga naar hoofdinhoud

Introductie

SENSO is Ellen de Graaf, coach en ontwikkelingsadviseur. Afgestudeerd in de arbeids- en organisatiepsychologie en opgeleid tot coach.

Sinds 2003 begeleid ik mensen en faciliteer ik organisaties bij de ontwikkeling van hun medewerkers. Door mijn ruime ervaring bij diverse adviesbureaus, voor verschillende opdrachtgevers in diverse branches (zoals gemeentes, zorginstellingen, pensioenuitvoerders, verzekeraars en tussenpersonen, woningcorporaties) voel ik mij thuis binnen zowel non-profit als profitorganisaties. Ook bouwde ik zo veel kennis en ervaring op het vlak van de ontwikkeling van mensen op.

Naast mijn coachings- en advieswerk vanuit SENSO werk ik als freelance (assessment)psycholoog o.a. voor de adviesbureaus Akerendam, FunktieMediair en Leeuwendaal. Hierdoor heb ik een uitgebreid netwerk van coaches, trainers en assessmentpsychologen die ik zo nodig in kan schakelen. Ik sta geregistreerd bij het Nederlands Instituut van Psychologen als Registerpsycholoog NIP/Arbeid & Organisatie.

Wat betekent SENSO?
“SENSO“ is Italiaans voor: gevoel, zin/verstand, betekenis, inzicht en richting. Stuk voor stuk elementen die een zeer grote rol spelen tijdens de ontwikkeling van jezelf en/of je loopbaan. Mijn keuze voor een Italiaans woord is niet geheel toevallig gezien mijn voorliefde voor dit prachtige land.
”We kunnen een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt.” Albert Einstein
Werkwijze
Ik help mensen om zichzelf helpen. Door ze te begeleiden bij hun zoektocht naar antwoorden op hun vraagstukken, het beter aanwenden van hun kwaliteiten en/of het ontwikkelen van hun effectiviteit. Hierbij ga ik graag praktisch en doelgericht te werk en stem ik alles volledig af op de vraag en het individu. Dit kan zowel coachend, trainend als een combinatie van beide zijn en door het onderzoeken van talent en ontwikkelmogelijkheden.

Wil je meer weten?

Back To Top