Ga naar hoofdinhoud

Begeleiding bij stressklachten, overspanning en burn-out

Heb je last van stress? Of ben je overspannen of wellicht zelfs burn-out? Simpel gezegd is dit het gevolg van roofbouw. We kunnen letterlijk ziek worden van stress, wanneer we steeds maar onvoldoende herstellen van de (fysieke en/of mentale) inspanningen die we leveren. Bij stressgerelateerde klachten, overspanning en burn-out ga ik in mijn werkwijze uit van de visie en methode van het CSR Centrum.

‘CSR’ staat voor Chronische Stress Reversal: het terugdraaien en herstellen van de (ziekmakende) effecten van chronische stress. Als erkende CSR-coach beschouw ik stressklachten en burn-out niet als puur een psychologisch probleem, maar ook als een lichamelijk probleem. Mijn aanpak is dan ook psycho-biologisch. Dat betekent dat je wordt gecoacht op drie niveaus: lichaam, gedrag en psyche. Wil je af van de stressklachten, wil je beter worden, dan moet eerst je lijf weer op de rit en dan de rest.

Om vast te stellen wat voor jou de beste begeleiding is, starten we met een uitgebreide intake, de Energie CheckUp. Aan de hand van een vragenlijst en twee gesprekken brengen we je klachten en je mentaal en lichamelijk functioneren in kaart. Ook kan er een psycho-fysiologische meting uitgevoerd worden. Met de resultaten van de Energie CheckUp weten we hoe het met je gesteld is en kan ik je een maatwerk-begeleidingstraject bieden.

Wil je meer weten?

Back To Top